2.8° C
Предимно облачно
toggle

„STATIC“ е големият победител в I турнир за трудови колективи за Купата на кмета на Община Горна Оряховица

11 юли 2023
image

Отборът на „STATIC“ е големият победител в I турнир за трудови колективи за Купата на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. На финала тимът надигра отбора на Община Стражица с 6:1. Освен купата, победителите получиха и ваучер за 700 лв. Подгласниците им от Община Стражица също получиха купа и ваучер за 350 лв. Парите ще бъдат дарени на общинския фонд за даровити деца. Инициативата е на момчетата от отбора и аз приветствам това, сподели след награждаването кметът на Стражица Йордан Цанев, който лично бе дошъл за да подкрепи играчите. На трето място остана отборът на „Импулс“. В мач за 3 и 4 място тимът надигра „Solar Home Team“ със 7:4.
За голмайстор на турнира бе отличен Александър Алексиев от „Импулс“ с общо 17 голови попадения. За най-добър вратар наградата получи Николай Зарзалиев от „Solar Home team“. Победителите получиха наградите си от кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Направихте страхотно шоу. Благодаря ви за участието и хъса, който вложихте. Правим такъв турнир за първи път, но по всичко личи, че той трябва да стане традиционен, след като предизвика толкова хубави емоции, каза още инж. Добрев на финала на футболната надпревара на новото изкуствено игрище над стадион „Локомотив“.
С грамоти бяха отличени трите дамски отбора „Светкавица“, Гръмотевица“ и „БДЖ – ППП“, включили се в демонстрационни, но доста атрактивни срещи. Бяхте толкова добри, че догодина може да направим и дамски турнир, насърчи ги инж. Добрев.
Грамоти имаше и за съдиите и делегатът на турнира.
В първия турнир за трудови колективи за Купата на кмета на Общината се включиха общо 3 женски и 10 мъжки отбора. Надпреварата бе организирана от Община Горна Оряховица и в партньорство със Зоналния съвет на БФС – Велико Търново.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени