2.8° C
Предимно облачно
toggle

Абитуриентите на ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПТГ „Васил Левски“ поеха „по вода” по пътя на живота

25 май 2023
image

„Да им върви по вода по пътя на живота”, пожелаха всички на абитуриентите, които тази вечер дефилираха в Горна Оряховица. 70 момчета и момичета от ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПТГ „Васил Левски“ преминаха по червения килим през втората празнична вечер. Въпреки променливото време и завалелия дъжд, родители, близки и приятели дойдоха да изпратят младежите.
Празничното настроение с абитуриентите и тази вечер споделиха и кметът на Общината инж. Добромир Добрев, заместник-кметовете Николай Георгиев и Григор Минков, и секретарят на Общината Анелия Димитрова.
И тази вечер младежите получиха свитък със специално послание към тях от кмета на Общината. „Знам, че когато днес излезеш от училище, вече имаш решение накъде ще поемеш. Вече премисли какво си струва да развиеш в себе си, в какво се справяш по-добре, в кое настина те бива. Имаш цялото време на света!
Сигурен съм, че ако го използваш разумно, ще ти стигне за всичко. Постъпвай честно и бъди добър човек“, пожелава на абитуриентите от Випуск 2023 г. инж. Добромир Добрев.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени