2.8° C
Предимно облачно
toggle

Четвъртокласници от СУ „Вичо Грънчаров“ гостуваха на кмета инж. Добромир Добрев

21 април 2022
image

Кметът инж. Добромир Добрев посрещна учениците от ІV „а“ клас на СУ „Вичо Грънчаров“. Визитата на децата в Общината бе във връзка с урока на децата по „Човекът и обществото“ на тема: "Органи на управление".
С помощта на своята класна ръководителка Ваня Недкова четвъртокласниците бяха написали своите желания на тема „Какво ще направя ако стана кмет“. Днес те прочетоха част от тях и ги подариха на инж. Добрев.
Градоначалникът ги запозна с работата на кмета и на администрацията. Кметът има екип, с който работи. Работата на кмета и на ръководството на Общината е важна и много отговорна. Как се става кмет и трудно ли е това, попитаха децата. Понякога и ние срещаме трудности, но заедно ги преодоляваме и продължаваме напред. Когато искаш да постигнеш нещо, трябва да се бориш, сподели с децата инж. Добрев.
Градоначалникът показа на четвъртокласниците и Гербовата зала, в която са разположени гербовете на всички побратимени на Горна Оряховица градове. Заедно с децата разгледаха и галерията на кметовете и почетните граждани на Горна Оряховица. Децата посетиха и заседателната зала на Общинския съвет и залата, в която се провеждат заседанията на местния парламент. Инж. Добрев ги запозна и с дейността на общинските съветници, как протича една сесия и какво се гласува на нея.
На финала на визитата, децата гостуваха и в студиото на Общинско радио Горна Оряховица. Там водещата Боряна Цветкова им разказа как се подготвя всяко предаване.
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени