2.8° C
Предимно облачно
toggle

Дамите от „Зонта клуб“ - Велико Търново“ с подкрепа за Приюта за бездомни в Горна Оряховица

23 декември 2021
image

За да подкрепят Приюта за бездомни в Горна Оряховица днес дами от „Зонта клуб“ – Велико Търново посетиха социалната услуга. Понякога една ръка на рамото е много повече от хиляди левове. Всеки човек трябва да се чувства значим, да е обгрижен, да му е уютно и топло. Трябва да му се помогне да се върне към живота си, сподели инж. Красимира Коцева, паспрезидент на „Зонта клуб“ – Велико Търново. Заедно с нея бяха и вицепрезидентът Дарина Узунова и Грета Стоянова. От името на всички дами от великотърновския клуб, те дариха бельо за хората, настанени в Приюта.
Обществото не бива да се прави, че тези хора не съществуват. Никой не е застрахован, че утре няма да е на това място и в същата ситуация, каза директорът на Приюта Силвия Райкова, която заедно със социалния работник Емилия Иванова приеха дарението.
Това е поредният благороден жест, направен от местното представителство на световното обединение на жени „Зонта интернешънъл“. Дамите от организацията не скриха намеренията си жестовете им към хора в нужда да продължат. Днес освен с дарението, те зарадваха хората от Приюта с погача и мед. Ръководството на социалната услуга пък получи екземпляр от юбилейния сборник „Аз съм”, посветено на 100-годишнината на хуманитарната организация и включващ историите на 100 вдъхновяващи жени.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени