2.8° C
Предимно облачно
toggle

Главният архитект на Горна Оряховица се представи официално пред Общинския съвет

25 януари 2024
image

Новият главен архитект на Община Горна Оряховица, встъпил в длъжност в началото на януари, официално бе представен от кмета Николай Рашков пред членовете на Общинския съвет, по време на първото за тази година редовно заседание.
30-годишният потомствен архитект Стефан Георгиев е от Велико Търново, възпитаник е на софийския Университет по архитектура.  Има практика в проектиране и строителство, от предишен опит познава и работата в общинска администрация.
„Нямам претенции, че знам всичко, но се съветвам с по–опитните и не спирам да се уча“, каза пред общинските съветници арх. Георгиев и допълни: „Знам отговорността на позицията, която заемам, запознат съм с очакванията към мен и ще ги оправдая“.
Пред местния парламент арх. Стефан Георгиев пое ангажимент да координира действията си с останалите дирекции в общинската администрация и да отговаря за устройството на територията на Общината, при стриктно спазване на закона.
„Ще съм в помощ на гражданите! Принципно, професионално, добронамерено и съпричастно ще се отнасям към задълженията си“, заяви от трибуната главният архитект.
Той благодари за гласуваното доверие и подчерта, че е на разположение за срещи и консултации.
Приемното време на главния архитект е всеки понеделник и четвъртък от 14.00 до 16.00 ч.
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени