2.8° C
Предимно облачно
toggle

Икона, цветя и благодарности получи по повод пенсионирането си дългогодишният директор на ДГ „Божур“ Недялка Стоянова

12 март 2024
image

Искрени благодарности и цветя получи за пенсионирането си дългогодишният директор на горнооряховската Детска градина „Божур“ Недялка Стоянова. Зам.-кметът по хуманитарни дейности и спорт Петя Иванова, заедно с представители на своя екип проведе вълнуваща среща с г-жа Стоянова. От името на администрацията зам.-кметът поднесе на Недялка Стоянова и икона с Богородица.

„Благодарим за невероятните години, упорит труд, всеотдайност в професията, отговорност при осъществяване на всяка задача. Благодарим и за страхотния колектив, който сте успели да създадете и да съхраните през годините. Нека детската градина и занапред да се развива в посоката, която сте задали. Честито пенсиониране, желаем Ви здраве и винаги сте добре дошла при нас“, обърна се към Недялка Стоянова заместник-кметът Петя Иванова.

Дългогодишният директор на ДГ „Божур“ не скри удовлетворението и любовта към своята професия. Г-жа Стоянова подчерта, че наред с добрите условия за децата, винаги се е стремила, под нейното ръководство, градината да има добър имидж, колективът да е сплотен и да няма текучество на кадри.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени