2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Да посрещнем Рождество с вяра в новото начало и надежда, че най-хубавото предстои

24 декември 2020
image

Уважаеми жители на община Горна Оряховица,
 
В дните преди светлите Коледни празници винаги правим равносметка на отминалото и живеем с много надежда за всичко онова, което ни предстои. Изпращаме една трудна и напрегната година. Светът беше изправен пред нелеко предизвикателство. В борбата с невидимия и коварен враг работихме активно, за да устояваме на трудностите, които съдбата ни поднасяше ежедневно. Не свършихме всичко, но и това, което направихме през отминаващата година е още една крачка към по-доброто бъдеще на община Горна Оряховица.
Празничните дни са изпълнени с много приятни емоции и топлина. Рождество е повод да си припомним християнските и семейни ценности и да бъдем заедно с нашите семейства.
Нека запазим чистота на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата!
Нека посрещнем Коледните и Новогодишни празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало! Да си пожелаем сили и позитивна енергия за добри, благородни и съграждащи дела!
Нека 2021 г. да бъде година на ново начало и много сбъднати мечти! Да бъдем здрави и силни, да посрещнем новите предизвикателства, да бъдем упорити и да вярваме, че най-хубавите моменти за всички нас тепърва предстоят!
 
Честито Рождество Христово!
Мирна и щастлива Нова година!
 
 Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени