2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Днес е празник на българския дух и знание, на вярата и надеждата в нашите деца и тяхното бъдеще

15 септември 2020
image

              Уважаеми учители,
              Скъпи ученици,
      На 15 септември искам да Ви поздравя с началото на новата учебна година. Днес е празник на българският дух и знание, празник на вярата и надеждата в нашите деца и тяхното бъдеще.
      Скъпи първокласници,
      От всички ученици Вие ще влезете първи във Вашето училище! Това е така, защото сте най-смели, най-усмихнати и най-любопитни да откриете съкровищата, които се крият в тази сграда. Бъдете добри един към друг, създавайте приятелства и имайте пълно доверие в своите учители – те ще са винаги до Вас!
      Скъпи ученици,
      Не спирайте да задавате въпроси на своите учители! Подреждайте знанията от всеки учебен час и отстоявайте себе си! Приемайте предизвикателствата от своите учители в нови направления и укрепвайте приятелствата си – така ще стъпвате уверено по пътя, който сте избрали!
      Уважаеми учители,
      Всички ние възлагаме на Вас отговорността за нашите деца – това е тежък товар! Знам, че работният ден съвсем не свършва след последния учебен час и че намирането на най-прекия път към всеки от учениците е плод на сериозна подготовка и труд. Вярвам, че Вашата работа през новата учебна година ще донесе нови успехи на учениците и ще издига авторитета на училището!
      На всички Вас – честит първи учебен ден!

      инж. Добромир Добрев                                   
                                                                               
 
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени