2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Нека носим винаги Горна Оряховица в сърцата си

29 май 2021
image

             Уважаеми съграждани,
 
              29 май е Денят на Горна Оряховица! За всички нас това е добър повод да обърнем за малко поглед към историята и традициите на нашия град. Нека си дадем сметка, че стореното от предците ни и оставеното от тях наследство, днес са повод за гордост и признание.
              Град, който има богато минало, има и бъдеще! Вече век и половина Горна Оряховица пише своята градска история. Много поколения преди нас са преживели съдбовни години. Ние сме потомци на достойни и славни жени, мъже и цели фамилии, дали своя принос, за да я има днешна Горна Оряховица. Техните имена остават изписани в летописната книга на времето със златни букви. Затова наш дълг е да запазим наследеното от старите горнооряховчани и да го предадем на поколенията след нас. Така, съхранили силния дух и традициите, завещани от предците ни, ще вървим напред и ще се радваме на бъдещите успехи!
              Всеки ден с делата си ние променяме облика на Горна Оряховица. Изправяме се пред нови предизвикателства, но заедно успяваме и се справяме с тях. Богатството на нашия град са хората. Благодаря на всички, които обичат Горна Оряховица и с делата си градят доброто име и авторитета на града ни. На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и да следват завещаното от предците ни.
              Нека и на празника да бъдем заедно, както сме заедно и в делничния ден. Нека продължим да работим заедно, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите! Нека носим винаги Горна Оряховица в сърцата си!
 
               Честит празник!
 
              Инж. Добромир Добрев
              Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени