2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Нека Новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки

31 декември 2019
image

Уважаеми съграждани и жители на община Горна Оряховица,
 
Изпращаме 2019 година – една динамична и изпълнена с много предизвикателства година. Изпращаме я с благодарност за всичко добро, което ни се случи през изминалите дни и помъдрели от натрупания опит.
Успешно работихме в името на общата цел - просперитета на всички наши съграждани. Направихме още една крачка към по-доброто бъдеще на Община Горна Оряховица.
Обръщайки се назад виждаме стореното от нас, благодарността в очите на хората и усмивката по лицата на нашите деца.
На прага на Новата 2020 г. заставаме с нови очаквания и надежди. Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели. Нека да бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове! Нека да имаме вяра и кураж да посрещнем новите предизвикателства!
Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет, благополучие и изпълнени мечти! Нека Новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки! Нека надеждата, че по-доброто предстои да не ни напуска и през идните дни! Нека любовта и добротата сгряват нас, нашите семейства и приятелите ни! Нека имаме вяра, че можем и ще успеем!
 
Да ни е честита Новата 2020 година!
На многая и благая лета!
 
Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени