2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Нека Новата година да е мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки

31 декември 2022
image

Уважаеми съграждани и жители на община Горна Оряховица,
 
Отива си още една година, която ни изправи пред поредните предизвикателства. Изпращаме я с благодарност за всичко добро, което ни се случи през изминалите дни и помъдрели от натрупания опит.
Направихме още една крачка към по-доброто бъдеще на Община Горна Оряховица.
Обръщайки се назад виждаме стореното от нас и благодарността в очите на хората. Но най-важна е усмивката по лицата на нашите деца. Щом те са щастливи – щастливи сме и ние. Детските усмивки топлят сърцата ни и ни дават надежда, че пътят, по който вървим е правилният.
Сега, застанали на прага на Новата 2023 г. имаме своите нови очаквания и надежди. Предстоят ни напрегнати делници и много работа. Но съм убеден, че с воля и упоритост, с разбиране и постоянство ще осъществим нашите планове.
Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели. Нека да имаме вяра и кураж да посрещнем новите предизвикателства!
Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет, благополучие и изпълнени мечти! Нека Новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки! Нека надеждата, че по-доброто предстои да не ни напуска и през идните дни! Нека любовта и добротата сгряват нас, нашите семейства и приятелите ни! Нека имаме вяра, че можем и ще успеем!
 
Да ни е честита Новата 2023 година!
 
На многая и благая лета!
 
Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени