2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев проведе официална среща с гостуващите за празника на града делегации от побратимените градове

28 май 2023
image

Кметът инж. Добромир Добрев посрещна в Гербовата зала на Общината делегациите от побратимените градове. Те гостуват в Горна Оряховица по повод Празника на града – 29 май. На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Николай Георгиев, инж. Деница Коева, Григор Минков, Стефчо Алипиев и секретарят на Общината Анелия Димитрова.
Инж. Добрев приветства гостите от Варен, Германия, Рошиори де Веде, Румъния, Сигентсентмиклош, Унгария, и Миргород, Украйна и им благодари за това, че са уважили поканата за празника на Горна Оряховица.
„За нас е чест, че отново сте гости на Горна Оряховица. Благодаря ви, че споделяте с нас прекрасните празнични емоции. Всички побратимени градове искаме мир и възможност да общуваме и разменяме културни и икономически постижения”, обърна се към гостите инж. Добрев.
Гостите на своя страна благодариха за топлото посрещане. Делегациите от побратимените градове участваха в тържествената заря-проверка на пл. „Георги Измирлиев“.
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени