2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев се срещна с медалисти от 2021 г.

09 декември 2021
image

Кметът инж. Добромир Добрев се срещна с медалисти и призьори от републикански, европейски, балкански и световни първенства и турнири. На срещата с изявените горнооряховски спортисти и техните треньори присъстваха и заместник кметовете Стефчо Алипиев и Григор Минков, и инж. Петя Богданова – директор на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“.
Инж. Добромир Добрев приветства състезателите по канадска борба, бокс, акробатика, хандбал, борба, таекуондо. Всички те имаха много успешна спортна година, през която завоюваха десетки медали.
Колко е хубаво, когато залата е пълна с шампиони. Благодаря на вас и вашите треньори за положения труд и постигнатите успехи, с които прославяте името на Горна Оряховица, особено през годината, в която сме Европейски град на спорта. Не спирайте свия устрем и желание за още победи. Общината ще продължава да бъде до вас и да ви помагаме, а спортът ще продължи да бъде един от приоритетите на ръководството, обърна се към спортистите инж. Добрев. Каквито и трудности да имаше през тази година, 2021 г. е една от много успешните в спорта. Надявам се, че 2022 г. ще бъде още по-добра, ковид кризата ще отмине и успехите ви ще бъдат още повече, каза още градоначалникът.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени