2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев се срещна с ръководствата на пенсионерските клубове в общината

17 декември 2019
image

Традиционната си среща с ръководствата на пенсионерските клубове на територията на общината проведе днес кметът инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха още заместник-кметът Пламен Мадемов, Румяна Матеева - директор на дирекция, както и председателите на областната и на общинската структури на Съюза на пенсионерите Радка Маркова и Николинка Костова.
За следващата година в бюджета на Общината сме предвидили сума, с която ще бъде подпомогната дейността на пенсионерските клубове. Тези средства ще се разпределят съобразно дейностите на всички клубове и ще се изразходват по ваша преценка - за пътуване, за участия или други важни за вас дейности, каза инж. Добрев. Градоначалникът информира присъстващите, че през следващата година сред приоритетите в дейността с пенсионерските клубове е преместването на Клуб на пенсионера „Железничар“ в ново помещение, както и ремонтни дейности в някои от клубовете.
Председателите информираха накратко за дейностите в клубовете, както и за предстоящи годишнини и чествания през следващата година. В мое лице винаги сте имали и ще имате човек, който ще защитава вашите интереси, увери присъстващите инж. Добромир Добрев. Общинската организация в Горна Оряховица е единствената в областта, която така добре работи с общинското ръководство. Инж. Добрев в детайли познава проблемите на всеки клуб, което говори за неговата загриженост. Благодарение на него Мъжката певческа група представи Великотърновска област на национален форум на възрастните хора в София, сподели Радка Маркова. Председателката на областната структура на Съюза на пенсионерите благодари на кмета за добрата работа и сътрудничеството през годините. Нека бъдем позитивни, въпреки трудностите в ежедневието ни. Бъдете здрави, а здравето идва именно от положителните мисли и позитивната нагласа на човек. Да загърбим противоречията и да решаваме проблемите с диалог, както сме го правили и до сега, каза инж. Добрев и пожела на всички весели коледни и новогодишни празници. Празничен поздрав към присъстващите отправи и председателят на местната структура на Съюза на пенсионерите Николинка Костова, която също благодари на кмета за сътрудничеството и отличната съвместна работа с клубовете на пенсионера в общината.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени