2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Всеки ден с делата си променяме облика на Горна Оряховица

29 май 2022
image

Уважаеми съграждани,
 
Всеки град има своя значима дата в календара. За Горна Оряховица това е 29 май – денят, когато градът ни празнува! Преди да се отдадем на празничните тържества, нека най-напред погледнем назад в историята и отдадем заслуженото на нашите предци – за несломимия им дух и за стореното от тях.
Ние сме горди потомци на десетки достойни и славни жени, мъже и цели фамилии, отдали своя принос, за да я има днешна Горна Оряховица. Техните имена са записани със златни букви в летописната книга на нашия град.
Днес е наш ред да градим и развиваме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем своя дом и семейство. Всеки ден с делата си ние променяме облика на Горна Оряховица. Знаем какво още трябва да се направи и ще го направим. Посрещаме новите предизвикателства и отново заедно успяваме да се справим с тях.
Богатството на всеки град са хората. Горнооряховчани са трудолюбиви, упорити, гостоприемни и добросърдечни. Затова градът ни е богат и духът горнооряховски е съхранен през вековете.
Нека в празничния ден да си подадем ръце, както сме заедно и в делника. Нека продължим да работим сплотени, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите!
На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем, да не се отказват от мечтите си и да следват завещаното от предците ни.
И нека винаги, където и да се намираме, да носим Горна Оряховица в сърцата си!
 
Честит празник!
 
Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени