2.8° C
Предимно облачно
toggle

Кметът Николай Рашков поздрави членовете на Териториалната организация на слепите – Горна Оряховица

20 декември 2023
image

Кметът Николай Рашков уважи поканата от Териториалната организация към Съюза на слепите в България и поздрави лично нейните членове от Горна Оряховица. „Благодаря за доверието, за сърдечното отношение и за това, че сте толкова активни и задружни. Ще продължавам да ви подкрепям с удоволствие“, обърна се кметът към председателката Нели Кючукова и към всички присъстващи.
62-ма са горнооряховчаните, членуващи в териториалната организация, която е най-голяма в региона. Общо 138 човека от шест общини членуват в структурата, като обхваща Горна Оряховица, Лясковец, П. Тръмбеш, Стражица, Златарица и Елена.  
„Ние сме големи приятели на г-н Рашков, а в лично качество той е спонсор на певческата група към организацията ни“, каза Нели Кючукова. Тя обясни, че фолклорният певчески състав се радва на много изяви, а тази година дори е завоювал бронзов медал на Международния фестивал „Фолклорен извор“ в с. Царевец“.
Към териториалната организация на слепите – Горна Оряховица  има и секция спортисти, които се изявяват в спортна табла, шах, риболов и туризъм, обясни г-жа Кючукова.  
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени