17° C
Слънчево
toggle

Коледната елха и празничните светлини в Горна Оряховица светват на 5 декември

23 ноември 2022
image

С празнично шоу за децата на 5 декември (понеделник) от 17.30 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. 8-метровото коледно дърво вече е монтирано пред сградата на Общината.
В празничната програма ще вземат участие артистите от МТ „Алтернатива“. Децата ще се забавляват заедно с младите таланти на Вокална школа „Mamma mia“, мажоретен състав при ОУ „Иван Вазов“. Ще има и коледарски наричания. Малчуганите ще посрещнат и Дядо Коледа и заедно с него ще запалят светлините на Коледната елха и празничната светлинна украса в града.
До коледното дръвче същата вечер ще бъде поставена и коледна поща. В нея децата ще могат да пускат писмата си до Дядо Коледа. Задължително в писмата нека да бъде посочен точния адрес на детето и телефон за връзка с родител. Коледната поща ще стои до елхата до 16 декември (петък).
 
Заради празничното детско шоу ще бъде наложена временна организация на движението в центъра на града. От 17.00 ч. до приключване на мероприятието ще бъде спряно движението на автомобили в участъка по ул. „Цар Освободител“ от НЧ „Напредък – 1869“ до кръговото кръстовище с ул. „Св. Княз Борис І“.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2023. Всички права запазени