2.8° C
Предимно облачно
toggle

Конкурс за коледна картичка обявява Община Горна Оряховица

03 ноември 2021
image

Конкурс за коледна картичка обявява Община Горна Оряховица. Целта на надпреварата е да се провокира желанието на децата да изработят официалната празнична честитка на Общината. Тя ще бъде изпратена по електронен път към всички институции в Република България и партньори на Община Горна Оряховица. Всички останали картички ще зарадват потребителите на социалните услуги в общината.
В конкурса могат да участват деца и ученици от детски градини и училища на територията на Община Горна Оряховица на възраст от 5 до 16 години. Творбите на участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: от 5 до 10-годишни и от 11 до 16-годишна възраст. Комисия ще оцени и отличи коледните картички на участниците, а наградите ще бъдат разпределени за първо, второ и трето място, съответно в двете категории.
От всички получени картички ще бъде избрана една, която ще е официалната картичка на Община Горна Оряховица.
Отличените участници в конкурса ще получат предметни награди.
Картичката трябва да бъде изработена от лист, формат А4, сгънат на две. Вътрешната част на картичката трябва да съдържа коледно пожелание. Към честитката трябва да бъде прикрепена информация за участника (три имена, детско/учебно заведение, възраст, телефон за контакт на ръководителя). Картичката може да бъде изработена с материали и техника по избор.
Крайният срок за предоставяне на коледните картички е 26 ноември 2021 г. 
Информация за конкурса е изпратена до детските градини и училищата в общината. 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени