2.8° C
Предимно облачно
toggle

Концерт и атрактивен пиротехнически спектакъл сложиха достоен финал на празника в Горна Оряховица

30 май 2023
image

Много музика предложи концертът, подготвен за празника на Горна Оряховица. Времето също като по поръчка беше на страната на горнооряховчани и в тези близо музикални  четири часа дъждът подмина града.
Маратонът започна с изпълнение Вокална формация „Оренда“ и Вокален състав „Графити“ при НЧ „Напредък – 1869“. Ръководени от вокалния педагог Аделина Колева, музикалните таланти, подгряха подобаващо публиката за изпълненията на рапъра Боро Първи. Любимецът на тийнеджърите се раздаде на сцената, а феновете не спираха да пеят с него. Не отказа да се снима и да даде автографи на своите почитатели.
След него на сцената се качиха други любимци на тийнейджърите - група „Молец“. Крис Макаров и Юлиян Славчев излязоха пред горнооряховската публика само два дни след като доминираха на тазгодишните награди на БГ радио, където грабнаха 4 статуетки. Феновете ги посрещнаха с мощни скандирания и пяха заедно със своите любимци.
След това ритъмът на сцената рязко се смени, защото на нея се качиха Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.  Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи и Веселин Веселинов – Еко и разбира се Стефан Вълдобрев направиха невероятно музикално шоу. Изпяха заедно с публиката най-големите си хитове и сложиха достоен финал на празничния концерт. Слд него публиката имаше възможността да се наслади на екзотичен пиро-музикален спектакъл. Небето над Горна Оряховица бе озарено от светлини под звуците на песента на Ерос Рамацоти и великата Тина Търнър “Cose della vita”.
Празнична заря:
https://www.vbox7.com/play:47d7992ff2

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени