2.8° C
Предимно облачно
toggle

Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта организират онлайн форум „Кариера в България”

31 декември 2020
image

На 12 януари 2021 г. от 11 часа българско време (10 часа централно европейско време)Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенцията по заетостта ще организира онлайн кариерен форум „Кариера в България“. Събитието ще се проведе чрез платформата на Европейската комисия „Европейски дни на труда” -  https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria
Регистрацията за участници и работодатели вече е отворена на страницата на събитието и е напълно безплатнa.
Представители на Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с най-добрите професионалисти в трудовото посредничество на Агенцията по заетостта ще предоставят ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната,
мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа в страната. В събитието ще участват също представители на Националния осигурителен институт, Националната здравноосигурителна каса и на Службите по трудови и социални въпроси на МТСП към посолствата на Република България в европейските страни с най-големи български общности, които ще съдействат на участниците с отговори на въпроси.
Работодателите ще имат възможност да презентират фирмите си, да заявят свободни работни места, да осъществят контакт с голям брой участници от разнообразни образователни и квалификационни направления, да провеждат интервюта с избрани кандидати и да управляват цялостния процес по наемане на съответните лица. 
На кариерния форум участниците ще имат възможност да осъществят директен контакт с работодатели, да се информират за предлаганите от тях работни места и да кандидатстват по обяви за работа. Можете да се включите в събитието от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Това е възможност да спестите време, усилия и разходи при търсене на работа или на кандидати по обявени позиции!
Очакваме Ви!
Подробна информация за събитието, възможност за регистрация и контакти на организаторите са налични на страницата на провеждане на събитието на български и английски език.

Информация: Бюро по труда - Горна Оряховица

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 Информация за кариерния форум 120 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени