2.8° C
Предимно облачно
toggle

На Никулден инж. Добромир Добрев гостува в Крушето и Първомайци

06 декември 2019
image


Традицията за кулинарната изложба спазваме всяка година на Никулден. Край Крушето минават две реки – Янтра и Росица и риболова при нас е на почит, а крушовчанки сме майсторки-кулинарки. Затова всеки трябва да опита от нашите рибни блюда, покани гостите Радка Адамова. Заедно с инж. Добрев на празника в Крушето бе и председателката на общинската структура на Съюза на пенсионерите Николинка Костова, която също е именичка днес. Бъдете здрави и все така заедно почитайте християнските празници. Пазете българските традиции и ги предавайте на своите деца и внуци. Съхранете топлината във вашите семейства, пожела на домакините инж. Добромир Добрев. Да бъдем все така сплотени, както на празници, така и в делничните дни. Нека отбележим заедно и идващите светли празници, а в семействата ни да царят мир и топлина, обърна се към своите съселяни Ивелина Георгиева.

Домакините от Крушето бяха поздравени и от именичката Николинка Костова.

В Първомайци за Никулден бяха приготвили рибена чорба. Отец Анатолий я освети за здраве на миряните и отправи благословия за мир и добри дела. Празникът бе организиран от КП „Дълголетие“. И тук домакините бяха поздравени от инж. Добромир Добрев и Николинка Костова. На празника присъства и кметът на Първомайци Ясен Янков. Всички заедно вдигнаха наздравица в чест на имениците.

Гостите бяха поздравени от Групата за стари градски песни към Клуба на пенсионера, с ръководител Никола Събев. На 14 декември от 12.45 ч. певиците ще вземат участие в предаването „Ако зажалиш“ на Национална телевизия СКАТ.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени