2.8° C
Предимно облачно
toggle

На Велики четвъртък горнооряховски деца твориха и се забавляваха във Великденска работилница

21 април 2022
image

В пъстра Великденска работилница се превърна на Велики четвъртък пространството пред Младежкия дом в Горна Оряховица. Близо 200 от детските градини и Центъра за подкрепа за личностно развитие изработваха пъстра великденска украса заедно със своите учителки и родители. Заедно с малчуганите, в творческата работилница се включиха и кметът инж. Добромир Добрев, заместник –кметът Григор Минков, директорът на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти, прояви“ инж. Петя Богданова и уредникът на Художествената галерия Деница Александрова. Те, заедно с възпитаниците на Илия Банков от Клуб „Графично ателие“ на Центъра за подкрепа за личностно развитие изписаха почти двуметрово гипсово яйце.
Освен, че твориха, малчуганите се забавляваха с изпълненията на младите таланти от Вокално студио „Гласове“ с вокален педагог Стелияна Христова.
Голямото гипсово яйце ще остане изложено в Младежкия дом, а с направената великденска украса, децата ще украсят детските градини и домовете си.
Традиционния детски празник бе организиран от Община Горна Оряховица, съвместно с Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти, прояви“.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени