2.8° C
Предимно облачно
toggle

Нощният влак от Русе за Стара Загора през Горна Оряховица отново е пуснат в движение

23 декември 2020
image

От 13.12.2020 г. отново е пуснат в движение нощният влак от Русе за Стара Загора и обратно. По този начин БДЖ възстановява най-удобните си и бързи връзки за пътуване между Северна и Южна България.
 
Нощният влак заминава от Русе в 22:18 ч., спира на Иваново, Две могили, Борово, Бяла, Полски Тръмбеш, Горна Оряховица, Велико Търново, Дряново, Царева ливада, Трявна, Плачковци, Дъбово, Тулово и пристига в Стара Загора в 03:15 ч.
В обратна посока – заминава от Ст. Загора в 02:00 ч. и пристига в Русе в 06:51 ч.
 
            Влакът прави връзки на гара Стара Загора с бързите влакове за/от Ямбол-Бургас и за/от Димитровград-Първомай-Пловдив-София, а на гара Септември има връзка с теснолинейката.
            Пътниците от направленията Варна-Каспичан-Русе и Враца-Плевен-Горна Оряховица също могат да се възползват от нощното пътуване с влаковете между Русе и Стара Загора с прекачвания на съответните гари.
 
            Така са създадени удобни връзки за гражданите от областите Враца, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград в Северна България, и Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Пловдив, Хасково, Пазарджик, София, Кърджали и Благоевград в Южна България.
 
            По-подробна информация може да бъде получена на сайта на БДЖ – www.bdz.bg и на телефон 070010200.

Информация: БДЖ Пътнически превози

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени