2.8° C
Предимно облачно
toggle

НСОРБ отличи трима дългогодишни действащи кметове от селища на община Горна Оряховица

07 март 2022
image

Трима дългогодишни действащи кметове на населени места от община Горна Оряховица бяха наградени с Почетна грамота от Националното сдружение на общините в Република България. Отличията са по повод 25-та годишнина от учредяване на организацията, която беше тържествено отбелязана през декември 2021 г. Наградите се присъждат на кметове и председатели на общински съвети с над 4 мандата в местната власт.
С почетна грамота за цялостен принос за развитието на НСОРБ са отличени кметовете на Горски долен Тръмбеш - Маринчо Маринов – 6 мандата, на Янтра - Владимир Илиев – 4 мандата и на Първомайци - Ясен Янков – 4 мандата.
Отличията днес бяха връчени на кметовете от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Градоначалникът ги поздрави и им пожела още дълги години упорита работа в полза на гражданите. Да стигнете моите мандати и да ги задминете, пожела на своите колеги от населените места най-дългогодишният кмет Маринчо Маринов.
За дългогодишната си работа в местната власт от НСОРБ е отличен и председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов, който вече 4-ти мандат ръководи местния парламент.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени