2.8° C
Предимно облачно
toggle

Обновената зала по акробатика в Горна Оряховица ще бъде открита с атрактивни демонстрации и в присъствието на спортни светила

31 януари 2024
image

В събота, 3 февруари, от 14.00 ч. ще се състои официалното откриване на обновената зала по акробатика в Горна Оряховица.
За церемонията се очакват легендарният Йордан Йовчев – първият гимнастик, участвал в шест олимпийски игри, както и световноизвестният български акробат и еквилибрист Енчо Керязов.
Гости ще бъдат също президентът на Българска федерация спортна акробатика Недко Костадинов, селекционерът на националните отбори по акробатика Драгомир Драганов и дългогодишният изпълнителен директор и основател на Британската федерация по акробатика Матей Тодоров.
Залата в Горна Оряховица е едно от малкото съоръжения в страната, строени специално за този спорт. Проектът за реконструкция е изготвен през 2016 г., а ремонтът е финансиран изцяло от Министерството на младежта и спорта.
След церемонията по откриване на обновеното съоръжение, гостите ще имат възможността да наблюдават атрактивни демонстрации, подготвени от спортистите.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени