2.8° C
Предимно облачно
toggle

Община Горна Оряховица и Клубът по спортен риболов канят децата на риболовен турнир

07 април 2021
image

Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица канят децата да вземете участие в детски риболовен турнир „Деца с въдица в ръка“. Надпреварата е част от спортния календар по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта – 2021 г.
Турнирът ще се проведе на 17 април (събота) на река Янтра в землището на гр. Долна Оряховица (под моста) по правилата на БФРС секция „Плувка деца“. Турнирът е еднодневен и е с времетраене 2 часа. Малките риболовци ще бъдат разположени в четири сектора от двете страни на реката като максималният брой състезатели е 20.
Изискване:
Състезатели могат да бъдат деца навършили 6 години и не по-големи от 18години. Всяко дете състезател ще бъде картотекирано като състезател в Клуб по спортен риболов - гр. Горна Оряховица. То трябва да има със себе си пълнолетен придружител, който по време на риболова може да му помага с разпъване на риболовните принадлежности, закачането на стръв, кепване на риба от водата и откачане.
Награди:
Всички секторни победители ще получат купа и медал. Всяко дете ще получи индивидуален подарък - медал и тениска от Община Горна Оряховица .
Записване:
Записване в темата или на телефон 0882959666 - Даниел Спасов. Участниците могат да се запишат и в риболовен магазин „При Милев“, който се намира на ул. „Цар Освободител“ № 48 (розовия блок до спирката на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“).
Програма на турнира:
 
Петък :16.04.2021г.
Тренировка ( не е задължнителна )
Събота :17.04.2021г.
9:00 ч. - жребий и настаняване по боксовете
9.30 ч. - 10:30 ч. - подготовка и настаняване
10.30 ч. - старт на състезанието
12.30 ч. - край на състезанието
13:00 ч. - обяд
14:00 ч. - награждаване
 
Турнирът ще се проведе при стриктно спазване на Заповедта на Министъра на здравеопзване във връзка с наложените противоепидемичните мерки срещу разпространението на ковид-19. Ще бъде спазена минимална физическа дистанция от 1,5м между състезателите.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени