2.8° C
Предимно облачно
toggle

Община Горна Оряховица обявява конкурс за коледна картичка

07 ноември 2022
image

Конкурс за коледна картичка обявява Община Горна Оряховица. Целта на надпреварата е да се провокира желанието на децата да изработят официалната празнична честитка на Общината. Тя ще бъде изпратена по електронен път към всички институции в Република България и партньори на Община Горна Оряховица. Всички останали картички ще зарадват потребителите на социалните услуги в общината.
В конкурса могат да участват деца и ученици от детски градини и училища на територията на Община Горна Оряховица на възраст от 5 до 16 години. Творбите на участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи: от 4 до 7 години, от 8 до 11-годишни и от 12 до 16-годишна възраст. В трите категории комисия ще оцени коледните картички на участниците, като от всяка възрастова група ще бъде отличен по един участник.
От всички получени картички ще бъде избрана една, която ще е официалната картичка на Община Горна Оряховица.
Отличените участници в конкурса ще получат предметни награди.
Картичката трябва да бъде изработена от лист, формат А4, сгънат на две. Вътрешната част на картичката трябва да съдържа коледно пожелание. Към честитката трябва да бъде прикрепена информация за участника (три имена, детско/учебно заведение, възраст, телефон за контакт на ръководителя). Картичката може да бъде изработена с материали и техника по избор.
Крайният срок за предоставяне на коледните картички е 25 ноември 2022 г.
Информация за конкурса е изпратена до детските градини и училищата в общината.
 
Снимка: Картичката победител за 2021 г. Автор е 11-годишната Диляна Димова.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени