2.8° C
Предимно облачно
toggle

Община Горна Оряховица организира футболен турнир за трудови колективи за Купата на Кмета

12 юни 2023
image

Община Горна Оряховица организира футболен турнир за трудови колективи за Купата на кмета инж. Добромир Добрев. Турнирът ще се проведе в партньорство със Зоналния съвет на БФС – Велико Търново от 6 до 9 юли на изкуственото игрище над стадион „Локомотив“. В надпреварата могат да се включат отбори на трудови колективи от всички общини на област Велико Търново. Заявления за участие се подават до 3 юли в деловодството на Центъра за административни услуги на Община Горна Оряховица или на e-mail: obshtina@g-oryahovica.bg.
Заявлението трябва да включва: име на отбора и представител на коя фирма е; имената на играчите; ръководител на отбора и телефонен номер за обратна връзка; подпис на управителя и печат на фирмата, които да удостоверяват, че участниците са представители на тази фирма.
В отбора не могат да участват картотекирани състезатели в професионалния и изцяло аматьорския футбол, както и всички аматьорски футболни лиги.
Участието в турнира е без такса за отборите.
Техническата конференция ще се проведе на 4 юли от 18.00 ч. в пресцентъра на Спортна зала „Никола Петров“, където всеки от заявилите участие отбори, трябва да има представител.
Награден фонд на турнира:
І място – Купата на кмета на Общината и 700.00 лв.
ІІ място – Купа и 350.00 лв.
ІІІ място – Купа и 200.00 лв.
Индивидуални награди: за най-добър вратар и голмайстор на турнира.
 
Допълнителна информация за турнира може да получите на телефон: 0879 104 304 – Николай Цачев
 
Регламентът на турнира е публикуван в прикачения файл

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 Регламент на турнира 376 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени