2.8° C
Предимно облачно
toggle

Община Горна Оряховица се включва в инициативата „Мениджър за един ден 2022“

25 март 2022
image

Община Горна Оряховица се включва в инициативата „Мениджър за един ден 2022“. Програмата е насочена към кариерното ориентиране и дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти. Тази година инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май. Двадесетото издание на програмата ще премине под надслов „Силата на един екип“.
На сайта на програмата „Мениджър за един ден 2022“ от Община Горна Оряховица са обявени три позиции за кандидатстване: кмет, председател на Общински съвет и заместник-кмет.
За да се включат в програмата е необходимо учениците да се регистрират
на следния линк: https://hr.nploy.net/register
Срокът за кандидатстване е до 21 април 2022 г.
Община Горна Оряховица ще разгледа кандидатурите и ще одобри от 5 до 10 участници за обявените позиции. Одобряването на кандидатурите е до 21 април 2022 г.
На 10 май одобрените участници ще бъдат посрещнати и приветствани от ръководството на Общината. „Работният ден“ на младежите ще продължи до 15.00 ч. Учениците ще имат възможността да се запознаят с дейността на общинска администрация и работата на екипите в различните дирекции и звена.
В 16:00 ч. учениците ще имат възможност да гледат публичен Facebook лайвстрийм на страницата на програмата: https://www.facebook.com/jabulgaria.
През 2021 година в публичния лайвстрийм е взел участие водещият Николаус Цитиридис.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени