2.8° C
Предимно облачно
toggle

ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ изпрати пореден випуск „ломоносовци“

13 май 2022
image

Три класа от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ се разделиха с ученическите години. Момчетата и момичетата изучават специалностите „Системно програмиране“, “Компютърна техника и технологии и „Електроенергетика и възобновяеми енергийни източници“.
На специална празнична церемония, абитуриентите се разделиха с ученическите скамейки и поеха по пътя на отговорностите. През годините на своето обучение, зрелостниците защитаваха името на ПГЕЕ „Ломоносов“ като училище еталон и училище на бъдещето и доказаха, че са достойни „ломоносовци“.
Гости на тържественото изпращане на Випуск 2022 бяха заместник-кметът Стефчо Алипиев и Станимир Садинов - ръководител катедра „Комуникационна техника и технологии“ в Техническия университет в град Габрово.
Директорът инж. Милена Димитрова поздрави абитуриентите и им пожела да продължават да следват своите мечти и с достойнството на истински българи да защитават името на училището.
Поздрав към зрелостниците отправиха и Стефчо Алипиев и Станимир Садинов.
Абитуриентите бяха поздравени с песни от Вокална формация „Графити“ с вокален педагог Аделина Колева и Вокално студио „Гласове“ с вокален педагог Стелияна Христова.
В най-емоционалната част на тържеството бяха думите, които класните ръководите отправиха към своите възпитаници. Момчетата и момичета благодариха на своите преподаватели за професионализма, приятелството и търпението. По традиция имаше и забавни награди и отличия.
Училищният звънец прикани абитуриентите да влязат за последен час на класа преди да се отправят по пътя на живота.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени