2.8° C
Предимно облачно
toggle

Предстоят летни ремонти на общински сгради в селищата на община Горна Оряховица

28 юли 2021
image

Предстои да започнат летни ремонти на общински сгради в различните селища на общината. Обектите са част от общинската капиталова програма и средствата за тях са целеви.
Ремонтни дейности предстои да започнат на покрива на Дневните центрове за деца с увреждания и за пълнолетни лица с увреждания. Ще се работи и в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово. Там предстои ремонт на пода в седем спални помещения, на фасадата на сградата и на част от дворната площ. Ще се доизградят и оградите на гробищните паркове в Долна Оряховица, Писарево и Драганово.
Предвидени са средства за извършване на ремонтни дейности на НЧ „Съгласие – 1905“ в Писарево и на НЧ „Просвета – 1906“ в Горски горен Тръмбеш, както и на съблекалните към стадиона в Поликраище. Предстоят ремонти и на сградите на кметствата в Долна Оряховица, Върбица, Стрелец, Крушето, Паисий и Янтра. Започнат е ремонт на покрива на МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ над детското отделение.
Предстои да започне укрепване на подпорната стена на ул. „Цар Асен“ от №7 до №11 в Горна Оряховица. Ще се извършат ремонти на отоплителните инсталации и на помещения в ДЯ „Зорница“, ДЯ“ Еделвайс“, както и в ДГ „Здравец“ в Първомайци“. Ще се ремонтира и сградата на детската градина в Горки долен Тръмбеш.
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени