2.8° C
Предимно облачно
toggle

Проектен фиш за предложения от гражданите във връзка с изготвяне на Плана за интегрирано развитие на Община Горна Оряховица - 2021 - 2027 г.

30 юли 2021
image

Уважаеми граждани на община Горна Оряховица,
 
В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в съответствие с „Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027 г.“, с цел активно и пълно включване на обществеността в изготвянето на визията и плана за развитие на община Горна Оряховица, молим да предоставите информация за Вашите идеи, които ще доведат до решаване на идентифицирани проблеми на територията на общината и използване на потенциалите за развитие.
Вашето участие в изготвянето на плана би помогнало на Община Горна Оряховица да добави нови идеи и виждания за развитието на общината. Включете се в изготвянето на най-важния стратегически документ, свързан с развитието на общината през следващите седем години!  
Вашите предложения може да изпратите на електронна поща piro@g-oryahovica.bg или да оставите попълнена анкета в Информационния център на Община Горна Оряховица.
Проектният фиш може да бъде попълнена и в електронен формат на следния линк:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXaawV_AiuyT4P4Ee-5788_pHB73g0vWW30us_F5Oxj9wLJQ/viewform?usp=sf_link
Очакваме Вашите предложения в срок до 17.09.2021 година.
Благодарим Ви!

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 Проектен фиш за предложения от гражданите във връзка с изготвяне на Плана за интегрирано развитие на Община Горна Оряховица - 2021 - 2027 г. 91 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени