2.8° C
Предимно облачно
toggle

Редица изненади и творчески ателиета подготви Хъб „Божур“ за децата през юни

15 юни 2023
image

Общностен комплекс „Божур“ покани деца и техните родители на изнесени работилници на открито, посветени на Деня на детето. Детска глъч и забавления огласиха парк „Градска градина“ в Горна Оряховица и парковете в Горски долен Тръмбеш и Върбица. 

Участие взеха множество деца, които имаха възможността да научат как се прави апликация с морски миди, камъчета и рапани; да участват в разнообразни активности, много сапунени мехури, всевъзможни игри и веселия. Програмата включи още състезателни игри с балони и топки, работилница за сувенири, песни и танци. 
Събитията приключиха с участието на екипа от специалисти в празничния тридневен календар, организиран от Община Горна Оряховица по повод Празника на горнооряховския суджук. Гости от цялата община, както и от съседните населени места се запознаха с дейностите на проекта. 

След приключване на изнесените работилници, бе подредена изложба с творбите на децата в основния хъб в Горна Оряховица. Работилниците на открито допринесоха развитие на детското въображение и отлично настроение. Всички материали за работа бяха осигурени от Общностен комплекс „Божур“.

Общностният комплекс е изграден по проект на програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи" не носи отговорност за съдържанието на информацията"

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени