2.8° C
Предимно облачно
toggle

Светли рождественски празници пожелаха на горнооряховчани мажоретките от „Българче“ и техни приятели

15 декември 2023
image

С коледни песни и много танци момичетата от Мажоретен състав „Българче“ и техните приятели от местни танцови и спортни школи отправиха топли послания към горнооряховчани в навечерието на Рождество Христово. Коледният концерт в Зала 1 на Общината бе открит от заместник-кмета Петя Иванова, която пожела на малките таланти много радост, усмивки и топлина в сърцата им. Нашите деца са проводник на доброта и милосърдие, те са нашето бъдеще, каза още Петя Иванова и пожела на всички присъстващи в залата светли празници.
Концертът бе открит от Детска вокална група „Звънче“ при ОУ „Иван Вазов“. В празничната програма продължи с изпълненията на Мажоретен състав „Българче“ също при ОУ „Иван Вазов“, които бяха основните инициатори на концерта. На сцената се качиха още и малките мажоретки от ДГ „Здравец“, танцьорите от Балетна школа „Грация“, Балет „Калина“, Клуб по спортна акробатика „Джим денс“ и Детска фолклорна студия „Раховче“.
От сърце благодаря на децата, на техните ръководители и на всички родители, без чиято помощ тази коледна магия нямаше да се случи. Нека Рождество Христово ни направи още по-добри, пожела директорът на ОУ „Иван Вазов“ Иван Момъков и заедно със своите колеги зарадва малчуганите с подаръци.
Повече от час и половина публиката аплодира изпълненията на талантливите деца, които в края на концерта се събраха на сцената и заедно отправиха своето послание към горнооряховчани за светли рождественски празници и щастлива Нова година.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени