2.8° C
Предимно облачно
toggle

Центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица от 22 юни ще е на нов адрес

16 юни 2020
image

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО в град Горна Оряховица и региона ще могат да ползват услугите на компанията на нов адрес. Новият клиентски център се намира на ул. Патриарх Евтимий №8, а централното му разположение предполага да бъде по-удобен за посещение от жителите на града и околните населени места. Новият офис на компанията ще отвори врати на 22 юни с работно време всеки делничен ден от 8 до 17 часа.
Както и досега центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще разполага с 4 гишета. Посетителите ще могат да заплащат месечни сметки за електроенергия, да извършват други касови плащания, да заявяват допълнителни услуги и да получат компетентна консултация по въпроси, свързани с дейността на компанията.
Настоящият клиентски център на ул. "Съединение" №151 ще работи до 17 юни включително. Поради извършването на логистични дейности, на 18 и 19 юни в града няма да има работещ център за обслужване. Клиентите, които биха искали да ползват услуги на компанията в тези два дни, могат да посетят най-близкия офис на ЕНЕРГО-ПРО в град Велико Търново. От 22 юни всички административни дейности, свързани с обслужването на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица, ще се извършват в сградата на ул. „Патриарх Евтимий“ №8.

Информация: https://www.energo-pro.bg/bg/Novini/848/Ot-22-yuni-Centar-za-obslujvane-na-klienti-na-ENERGO-PRO-v-Gorna-Oryahovica-shte-e-na-nov-adres

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени