2.8° C
Предимно облачно
toggle

Участниците в Международния фестивал „Раховче” гостуваха в Община Горна Оряховица

22 юни 2023
image

Съставите, участници в ХVІ Международен фолклорен фестивал „Раховче” гостуваха в Община Горна Оряховица. Представителите на Полша, Грузия и България бяха приети в Зала №1 от кмета на Общината инж. Добромир Добрев.
Добре дошли в слънчева Горна Оряховица. Най-хубавото на този фестивал е, че по време на него се зараждат много приятелства, които и в годините остават. Вярвам, че и този път ще бъде така. Надявам се, че и ние като домакини ще допринесем за още по-приятното ви изкарване тук и за добрите впечатления от нашия град. Ще се радвам да се видим и на следващите фестивали, приветства гостите инж. Добрев.
След приветствието, домакини и гости пристъпиха към традиционната размяна на подаръци.
Инж. Добромир Добрев по традиция получи от председателя на НЧ „Братя Грънчарови - 2002” Иван Иванов купа, символ на фолклорните фестивали, организирани от читалището. „Искам да благодаря за помощта на Община Горна Оряховица и на инж. Добромир Добрев за съдействието при организацията и провеждането на фестивалите. Сърдечно благодаря от името на всички“, обърна се към домакините Иван Иванов.
В края на срещата по традиция домакини и гости запечатаха визитата в Община Горна Оряховица с обща снимка за спомен.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени