2.8° C
Предимно облачно
toggle

Виртуална мартенска изложба организира Младежкият дом в Горна Оряховица

23 февруари 2022
image

Над 1000 мартеници ще бъдат показани във виртуална изложба, организирана от Младежкия дом в Горна Оряховица. Експозицията „Работилница за умения и добродетели“ е традиционна и се провежда в навечерието на 1 март, но заради наложените противоепидемични мерки, тази година ще бъде показана онлайн.
Мартениците в изложбата са изработени от деца и ученици от детските и учебни заведения, както и от потребителите на социалните услуги в общината. На 1-ви март на фейсбук страницата на Младежки дом ще бъде публикуван линк към сайт, който ще дава достъп на всеки желаещ да разгледа виртуалната изложба.
В рамките на традиционната инициатива на Община Горна Оряховица „Подари усмивка“, мартениците от виртуалната изложба ще бъдат раздадени на потребителите на Домашен социален патронаж и на гражданите на Горна Оряховица.
В раздаването им ще се включат представители на Горнооряховския младежки парламент и Балет „Етна“ при Младежкия дом.
Мартеници ще се раздават на пл. „Георги Измирлиев“, в района на Градски хали и Общинския пазар, в пешеходната зона от Районния съд към Макс марк, в парковете „Пролет“ и „Детски кът“, пред Младежкия дом и Спортната зала, както и в парк „Христо Ботев“.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени