2.8° C
Предимно облачно
toggle

Въвежда се временна организация на движение по ул. „Антон Страшимиров“ в Горна Оряховица

07 октомври 2021
image

Временна организация на движение се въвежда по улица „Антон Страшимиров“ в Горна Оряховица във връзка с извършване на неотложен ремонт на железния път и елементите на прелезните настилки. Движението на пътни превозни средства ще бъде спряно в района на жп прелезите, по които ще се работи.
От 9.00 ч. на 11 октомври (понеделник) до 16.00 ч. на 14 октомври (четвъртък) се ограничава движението на автомобили през прелеза на км. 293+080 по ІІ-ра главна жп линия София – Горна Оряховица – Варна в района на гара Горна Оряховица. От 9.00 ч. на 18 октомври (понеделник) до 17.00 ч. на 21 октомври (петък) се спира движението на превозни средства през прелеза на км. 119-781 по ІV-та главна жп линия Русе – Горна Оряховица-Подкова в района на гара Горна Оряховица.
Като обходен маршрут за посока с. Първомайци – кв. Калтинец може да се ползва – с. Първомайци – ул. „Съединение“ – ул. „Пробуда“ – кв. „Калтинец“. Отбивният маршрут за обратната посока е – кв. „Калтинец“ – ул. „Пробуда“ – ул. „Съединение“ – с. Първомайци.
Временната организация на движение ще бъде регулирана с пътни знаци.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени