2.8° C
Предимно облачно
toggle

Въвежда се временна организация на движението за Празника на Горна Оряховица

26 май 2021
image

Временна организация на движението се въвежда по време на провеждане на тържеството по повод Празника на Горна Оряховица. На 29 май (събота) от 17.45 ч. до 23.00 ч. се затваря за движение участъкът от ул. „Цар Освободител“ - от кръстовището с ул. „Георги Измирлиев“ до кръговото кръстовище с ул. „Св. Княз Борис Първи“ и ул. „Иван Вазов“. От 6.00 ч. до 23.00 ч. затворен за движение на автомобили ще бъде и участъкът от ул. „Александър Стамболийски“ от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до кръстовището с ул. „Пирот“.
Служителите на РУ „Полиция“ на МВР – Горна Оряховица ще оказват пълно съдействие при осигуряване и спазване на временната организация на движение.
В празничния 29 май от 16.00 ч. на сцената на пл. „Георги Измирлиев“ ще започне танцовият спектакъл на Балетна школа „Грация“. От 17.00 ч. в Зала 1 на Общината започва тържествената сесия, на която ще бъдат връчени отличието за „Почетен гражданин“ и наградите за принос в различните сфери. Заседанието ще бъде предавано онлайн на видеостена на сцената на пл. „Георги Измирлиев“.
След сесията, пред сградата на Общината ще бъде издигнато знамето на Горна Оряховица, а кметът инж. Добромир Добрев ще поздрави всички жители и гости на града.
Празният концерт ще започне в 19.00 ч. Участие в програмата ще вземат младите таланти от вокалната школа при НЧ „Напредък – 1869“, група „Конкурент“, Ицо Хазарта и Георги Христов.
По традиция празничният ден ще завърши с пиро-музикален спектакъл.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени