2.8° C
Предимно облачно
toggle

16 са офертите за доставка на нови отоплителни уреди във втората процедура от проекта за подобряване на въздуха в Горна Оряховица

04 януари 2023
image

Девет фирми са подали 16 оферти за участие във втората процедура от проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух в Горна Оряховица чрез подмяната на старите отоплителни устройства с нови. Това са „Еър Лукс Системи” ЕООД, „НЕС – Нови енергийни системи” ООД, „Енджълс” ЕООД, „Екселор Холдинг Груп” ЕАД, „Термоавтоматика - Димов, Саралиев 2018” ООД, „НИКО – 96” ЕООД, „Юнит експорт” ЕООД, „Инженерингови системи - България 2021” ДЗЗД, „Кънекшън мениджмънт” ЕООД.
Процедурата е за избор на доставчици, демонтаж и монтаж, гаранционно обслужване на газови и пелетни котли и радиатори.
Обществената поръчка за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване на отоплителни устройства за битово отопление е по три обособени позиции. По първата позиция „Доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване на отоплителни устройства за битово отопление на пелети“ са подадени 6 оферти. Също толкова са и офертите по втората обособена позиция - Доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване на отоплителни устройства за битово отопление на природен газ. А по третата – „Доставка и гаранционно обслужване на радиатори“, подадени оферти са 4.
След декриптиране на офертите, 7-членната комисия, назначена със заповед на кмета, започва разглеждането им. Срокът й за работа е 3 месеца.
Все още върви първата процедура от проекта за подобряване качеството на въздуха - за доставка и монтаж на климатици. По нея предстои отварянето на ценовите оферти на фирмите.

Снимката е илюстративна

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени