2.8° C
Предимно облачно
toggle

253 абитуриенти ще дефилират по червения килим в Горна Оряховица

23 май 2022
image

253 абитуриенти ще преминат по червения килим тази година в Горна Оряховица. Дефилето на зрелостниците ще бъде на 24 май от 18.00 ч.
Първи по червения килим ще преминат абитуриентите от СУ „Георги Измирлиев“. След тях са момчетата и момичетата от СУ „Вичо Грънчаров“, следвани от абитуриентите на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“, ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров“, ПТГ „Васил левски“, ПГЛПИ „Атанас Буров“ и ПГХТ „Проф.- д-р Асен Златаров“.
По традиция и тази година всички випускници получават послание от кмета на Общината инж. Добромир Добрев по случай завършването на своето средно образование.
Заради празничното дефиле се налага временна организация на движението в централната градска част. Движението на моторни превозни средства ще бъде спряно от 17.00 ч. по ул. „Цар Освободител” в участъка от ул. „19 февруари“ до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І“ (Пощата); по ул. „Георги Измирлиев“ – от кръстовището й с ул. „Ангел Кънчев“ до кръстовището с ул. „Цар Освободител“ (НЧ „Напредък - 1869”); по ул. „Иван Вазов” от кръстовището на пл. „Георги Измирлиев“ до кръстовището й с ул. „Янко Боянов” и ул. „Патриарх Евтимий“, и ул. „Св. Княз Борис І“ от пл. „Георги Измирлиев“ до кръстовището й с ул. „Елена Грънчарова“.
Движението ще бъде възстановено след приключване на празничното дефиле на абитуриентите.
 
 
Сн. Архив Община Горна Оряховица – 2021 г.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени