2.8° C
Предимно облачно
toggle

257 абитуриенти минаха по червения килим в Горна Оряховица

27 юни 2020
image

Випускници от четири горнооряховски училища дефилираха тази вечер на червения килим. В отсечката между читалище „Напредък - 1869” и сградата на Общината, горнооряховчани имаха възможността да видят абитуриентите, облечени в елегантни рокли и костюми.  

257 ученици завършват тази година училищата в железничарския град. Най-много са зрелостниците от ПГЛПИ „Атанас Буров“ – 87. Те дефилираха вчера. На изпращането тази вечер първи минаха момичетата и момчетата от СУ „Георги Измирлиев”, а след тях възпитаниците на СУ „Вичо Грънчаров”, ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПГЕЕ „М.В.Ломоносов”. За да бъде избегнато струпване на голям брой хора в центъра на града и да се спазят противоепидемичните мерки, учениците от всяко училище минаха в различен час.

Тази година заради наложеното от РЗИ предписание за дистанционна работа на цялото ръководство и част от екипа на общинска администрация, кметът инж. Добромир Добрев не успя да поздрави лично зрелостниците. „Абитуриентите на Горна Оряховица. Нашето бъдеще. Честито! Бъдете здрави, смели и уверени в себе си. Не спирайте да мечтаете и нека успехът бъде с Вас”, пожела им инж. Добрев от личния си фейсбук профил.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени