2.8° C
Предимно облачно
toggle

Едни от най-добрите инструктори в страната дойдоха в Горна Оряховица за четвъртия Зумба фестивал

20 април 2024
image

Повече от три часа Горна Оряховица танцува в ритъма на зумба. За четвърта поредна година градът бе домакин на Зумба фестивал, който и тази година събра почитатели на фитнеса с танц от цялата страна. Танцовият форум се провежда по идея на Елеонора Маркова от „Блуминг спортен център” в партньорство с Община Горна Оряховица и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
11 инструктори от едни от най-добрите български школи се редуваха на подиума, а заедно с тях танцуваха десетки почитатели на зумба. Спортна зала „Никола Петров“ събра представители от София, Варна, Габрово, Карнобат, Севлиево, Ловеч и Горна Оряховица.
Радостно е, че чрез популяризирането на този фестивал привличате все повече млади хора, има все повече танци и желание за спортуване. Попътен вятър в предприетите начинания. Продължавайте уверено да вървите напред, да превръщате амбициите в реалност и да носите този спортен дух винаги, обърна се към присъстващите в спортната зала заместник-кметът Петя Иванова, която ги поздрави и от името на кмета на Общината Николай Рашков. Честа да открие фестивала се падна на заместник-кмета Даниел Божанков, който пожела много настроение и успех на участниците.
След официалното откриване организаторите бяха подготвили изненада за участниците - демонстрации на групата по бели денс от UN BESO, с хореограф Деница Миронова.
След демонстрациите започнаха зумба танците, които продължиха до късния следобед.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени