2.8° C
Предимно облачно
toggle

Горна Оряховица танцува в ритъма на зумба

29 май 2022
image

За втора поредна година Горна Оряховица е домакин на Зумба фестивал. Той бе открит от кмета инж. Добромир Добрев и така на практика започна и празничният ден.
Първи танцуваха най-малките, а след тях бе и мастър класът с Zumba instructor and Salsa Zumba Jammer Jivka G. MacKenzie.
До 13.30 ч. фестивалът продължава със зумба маратон. По време на този час на сцената ще излязат гост инструктори от цялата страна, като всеки един от тях благодарение на своя автентичен стил ще потопи участниците във фестивала в магията на зумба фитнес по един уникален и забавен начин. Почитателите на зумбата ще могат да се докоснати до енергията на гост инструкторите Любка Здравкова от София, Станимир Иванов ( Миро) от Варна, Васи Маринова- Късева и още гост инструктори от цялата страна.
Водещ на събитието е Пламен Сано зумба - инструктор и част от екипа на „Блуминг спортен център“. Домакини инструктори са Елеонора Маркова, Росица Карамочева и Даяна Дянкова.
Зумба фестивалът е организиран от „Блуминг спортен център“ с изключителната подкрепа на Община Горна Оряховица и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Фестивалът е напълно безплатно за всички жители и гости на града и е част от празничната програма по повод празника на Горна Оряховица.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени