2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев: Нека 2021 година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки

31 декември 2020
image

Уважаеми съграждани и жители на община Горна Оряховица, 
Отброяваме последните минути на 2020 година – една трудна и напрегната година! Светът бе изправен пред нелеко предизвикателство. В борбата с невидимия и коварен враг работихме активно, за да устояваме на трудностите, които съдбата ни поднасяше ежедневно.
Благодаря на всички лекари, медицински сестри и санитари, които неуморно полагат грижи за здравето и живота на съгражданите ни в тази нелека епидемична обстановка!
Благодаря на учителите, които въпреки предизвикателството, пред което бе изправена образователната система, продължават да обучават децата ни!
Благодаря на служителите от МВР, които в тези напрегнати месеци оказват съдействие на институциите и не допускат нежелани инциденти!
Благодаря на социалните работници, които в тази нелека обстановка продължават да работят и да се грижат за най-уязвимите и хората в неравностойно положение!
Благодаря на всички дарители, които активно помагаха през годината и се надявам, че ще продължат своята добра кауза!
Благодаря на всички хора, които по един или друг начин работиха в името на общата цел – доброто и просперитета на нашите съграждани!
Заставаме на прага на 2021 година с нови очаквания и с нови надежди. Нека оставим лошите моменти в старата година и да съхраним само най-добрите спомени от отминаващите дни!
Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели! Нека да бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове! Нека да имаме вяра и кураж да посрещнем новите предизвикателства!
Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет, благополучие и сбъднати мечти!
Нека новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки! Нека надеждата, че по-доброто предстои, да не ни напуска и през идните дни! Нека любовта и добротата сгряват нас, нашите семейства и приятелите ни! Нека имаме вяра, че можем и ще успеем! 
Да ни е честита Новата 2021 година! 
На многая и благая лета!
 
Инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени