2.8° C
Предимно облачно
toggle

Инж. Добромир Добрев се срещна с горнооряховска фотографка, завоювала трета награда в конкурс на МРРБ

10 януари 2023
image

Кметът на Общината инж. Добромир Добрев се срещна днес с Ивет Бабулкова, която спечели трета награда във фотоконкурса на Министерство на регионалното развитие и благоустройството на тема „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“. Със своя фотообектив Ивет е уловила красотата на обновените горнооряховски паркове.
В състезанието се надпреварваха над 130 снимки, изпратени от участници от градовете София, Варна, Габрово, Горна Оряховица, Русе, Разград, Завет, Кубрат и др. Горнооряховската фотографка завоюва третата награда с кадри от парковете „Детски кът“ и „Градска градина“.
Благодаря, че си забелязала и показала как са се променили нашите паркове. Оценката на гражданите е най-важна за нас. Очакваме твои кадри и от следващия обект, който ще бъде променен напълно в Горна Оряховица – Летния театър, каза инж. Добрев.
Ивет Бабулкова е завършила право и публична администрация, фотографията й е хоби. Има своя страница във фейсбук, на която могат да бъдат видени уловените от фотообектива й кадри от цялата страна.
 
В галерията от снимки са кадрите на Ивет Бабулкова, избрани за изложбата в обновения „Нов учебен корпус“ на Националната художествена академия.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени