2.8° C
Предимно облачно
toggle

Кметът инж. Добромир Добрев уважи коледното тържество на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Горна Оряховица

13 декември 2022
image

Коледният дух завладя и Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Горна Оряховица. Потребителите на социалната услуга разказаха на своите гости за традициите на Бъдни вечери за раждането на Исус Христос, пяха коледни песни и посрещнаха коледари.
Гост на празника в Дневния център бе кметът на Общината инж. Добромир Добрев. Много се радвам да споделя празничните емоции с вас. Виждам колко сте ентусиазирани и развълнувани да ни разкажете и покажете традициите на тези красиви християнски празници. Виждам и нетърпението ви да посрещнете Дядо Коледа и Снежанка. Нека винаги очите ви така да греят от радост. Бъдете здрави, много щастливи и все така заредени с положителни емоции, обърна се към потребителите на услугата инж. Добрев. Кметът поздрави и екипа на Дневния център за изключителните грижи, които полагат за хората с увреждания.
Празничното настроение с потребителите и служителите на Дневния център споделиха и общинският съветник Добрин Дериджиян, директорът на Дирекция „Социално подпомагане“ Боряна Кирилова, директори и служители на социални услуги в общината, представители на общинска администрация, родители и приятели на потребителите.
 

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени