2.8° C
Предимно облачно
toggle

Община Горна Оряховица подновява радиопредаването си, ще се излъчва на честота 98 MHz

22 март 2024
image

Възстановява се общинското радиопредаване на Горна Оряховица. От 26 март излъчването тръгва в ефира на Общинско радио Велико Търново, на честота 98 MHz.
Сигналът на медията покрива отлично територията на горнооряховския регион, където и сега програмата е често слушана.
Занапред на 98 FM, времето от 16:00 до 17:00 часа всеки делничен ден ще е запазено за събития от цялостния обществен живот в Горна Оряховица и населените места.
Профилът на общинското радиопредаване ще е политематичен и ще включва новини от общината, полезна информация, репортажи, интервюта по актуални теми с различни събеседници. По този начин гражданите ще бъдат информирани какво се случва в тяхното населено място – там където те живеят и работят.
Редактор на общинското радиопредаване ще бъде Ренета Петрова, която е с 24-годишен стаж в електронните и печатни медии, както и в областта на връзките с обществеността.
Общинското ръководство цели да се използва потенциала на радиопредаването и да откликне на желанието на много горнооряховчани радиоизлъчването да бъде подновено.
Това е и още една от мерките, които Община Горна Оряховица прилага за прозрачност и достоверност на информацията.
От 26 март жителите на общината ще знаят, че на 98 FM има ефирно време, в което се обръща внимание както на проблемите, така и на радостните моменти от ежедневието.
Предаването може да се слуша и онлайн през сайта на Общинско радио Велико Търново.

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени