2.8° C
Предимно облачно
toggle

Общинско предприятие „Обреди“ в Горна Оряховица има своя фейсбук страница

24 юли 2023
image

Общинско предприятие „Обреди“ в Горна Оряховица вече е със страница в социалната мрежа фейсбук. Екипът е създал страницата, за да се подобри комуникацията с гражданите.
На нея ще се публикуват регулярно актуални снимки от състоянието на Гробищен парк - Горна Оряховица. Гражданите ще могат да задават въпроси и да получават отговори. Може да се правят справки за платени или неплатени гробни места без да се налага да се ходи до офиса на ОП „Обреди“ на Гробищния парк. Екипът ще запознае гражданите и с Наредбата за организация и управление на гробищните паркове и погребално-обредната дейност на Община Горна Оряховица, приета от Общинския съвет, както и с начина на работа на общинското предприятие. Гражданите ще могат да получават информация и за изтичащи срокове на гробоползване.
Смятаме, че с подобряването на комуникацията помежду ни, ще можем да реагираме своевременно, и адекватно да отстраним причинените неудобства на гражданите, казват от екипа на ОП „Обреди“.
 
Линк към страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095005904999
 
Линк към Наредбата за организация и управление на гробищните паркове и погребално-обредната дейност на Община Горна Оряховица: https://www.g-oryahovica.bg/files/files/files/наредба%20гробищни%20паркове-78159263.pdf

ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени