2.8° C
Предимно облачно
toggle

От 26 май се възстановява тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица

21 май 2020
image

Със заповед на директора на ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ инж. Петя Богданова от 26 май се възстановява тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица за всички възрастови групи при спазване на всички заповеди и противоепидемични мерки. Тренировъчен процес ще има в работни дни по график. В празнични и почивни дни няма да има тренировки.
Уведомителни писма за възстановяване на тренировъчния процес са изпратени до председателите на спортните клубове в общината.
Председателите на спортните клубове трябва да създадат необходимата организация за запознаване на треньори и трениращите със съответните заповеди и с правилата за ползване на спортните бази. Необходимо е да проведат инструктаж за безопасност на персонала си, да осигурят задължителния филтър на входа преди тренировка, да осигурят необходимите дезифектанти и лични предпазни средства на персонала си.
В тренировъчните зали не се допускат лица освен спортисти, треньори и длъжностни лица, пряко отговорни за подготовката на състезателите.
Председателите на спортните клубове са длъжни да предоставят списък на трениращите  състезатели и треньори по възрастови групи, които ще възстановят тренировъчна дейност , актуален телефон за връзка при спешна необходимост на треньор и председател и лице, което да отговаря за изпълнението и  спазването  на правилата в срок до 26.05.2020 г. в ОП „МДСИП” или на ел.адрес : petiabogdanova@abv.bg. Няма да се допуска до тренировъчна дейност клуб, който не е предоставил списъка.
Със съдържанието на заповедта може да се запознаете в прикачения файл.

# Прикачени файлове Тип Размер  
1 Заповед на инж. Петя Богданова за възстановяване на тренировъчния процес на територията на община Горна Оряховица 222 KB
ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА © 2024. Всички права запазени